În perioada 3-5 iunie 2016 va avea loc cea de a II-a ediție a evenimentului Bucureștiul Joacă Tenis, un turneu cu totul special dedicat tuturor bucureștenilor pasionați de tenis, dar nu numai.

   În Capitală, unde se află cea mai mare comunitate de tenis din țară și au loc cele mai mari turnee din cadrul Circuitului Tenis Partener, la acest eveniment din primul weekend oficial de vară sunt așteptate în jur de 250 de persoane pasionate de sportul alb, de la toate nivelurile de joc. Meciurile se vor desfășura în perimetrul unor spații verzi și frumoase din București, respectiv pe terenurile Academiei de Tenis Herăstrău și ale CS Galaxy Complex Studențesc din Tei.

Tenis Partener_1

   Evenimentul Bucureștiul Joacă Tenis, susținut de Alpha Bank în calitate de sponsor oficial, programează tablouri de joc pentru toți amatorii de tenis indiferent de nivel, urmând să aiba loc probe atât de simplu cât și de dublu, probe exclusiv feminine, dar și unele speciale pentru categoria de vârstă +45 ani. Mai simplu spus, vom asista în total la 17 probe, cu ocazii suficiente pentru a vă manifesta pasiunea pentru acest sport!

   Toți participanții vor primi tricoul oficial cu emblema turneului Bucureștiul Joacă Tenis, care va oferi o imagine specială întregului eveniment. Jucătorii vor putea să se relaxeze și sa dezbată subiectele fierbinți din tenis la Players Party, ce va avea loc în weekendul 3-5 iunie.

   Câstigătorii ediției a II-a a turneului Bucureștiul Joacă Tenis vor fi recompensați cu premii din partea MPG și a sponsorilor Circuitului Tenis Partener.

   Înscrierile se fac exclusiv online pe pagina dedicată turneului de pe www.tenispartener.ro. Aveti șansa de a vă înscrie în eveniment până luni, 30 mai, la ora 20:00.

   Jucătorii care doresc să participe, dar nu sunt încă membri ai circuitului, trebuie să își facă cont pe Tenis Partener – www.tenispartener.ro și apoi să urmeze pașii de înregistrare online în turneu.

Vrei sa comentezi?