vizual_leaders_school-01

   LEADERS School și-a deschis porțile pentru ediția 17, iar anul acesta s-a alăturat programului și APTjob, platforma de cariere în business și IT.

   Dacă ai între 18 și 25 de ani, esti elev(ă) în an terminal, student(ă) sau masterand(ă) în țară sau peste hotare, ești pasionat de tehnologie și/sau creație, te-ai implicat de-a lungul timpului în activități extra-curriculare sau proiecte de voluntariat și îți dorești să trăiești o experiență unică și de impact, înscrie-te aici și poți obține bursa LEADERS School oferită de APTjob.

   Bursa include participarea la toate cursurile școlii, cazare și acomodare timp de 6 zile în Predeal (3-9 aprilie 2016), mentorat lunar gratuit până la vârsta de 25 ani, includerea în comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunități exclusive de job-uri și discounturi la evenimentele LEADERS și evenimentele partenere.

   Pe lângă acoperierea taxei de participare, dupa finalizarea programului, poți beneficia și de stagii de internship în cadrul companiei APT sau accesul la alte oportunități profesionale.

   Poti regasi aici galeria foto de la ultima editie a scolii de leadership. Mai multe detalii despre program, dar și lista completă a invitaților de la această ediție le găsesti online, pe www.leadersschool.ro. Informații despre APTjob, poți găsi direct pe platforma cu același nume: www.aptjob.ro.

Vrei sa comentezi?