Institut_d'Etudes_Politiques_de_ParisCa în fiecare an, Ambasada Franței va sprijini mai mulți studenți români prin intermediul burselor guvernului francez. Candidații vor fi selectați în funcție de excelența rezultatelor academice, de coerența proiectului lor și de motivarea acestora.

Programul post-Master COPERNIC se adresează absolvenților ingineri, economiști sau juriști ce beneficiază de preferință de o experiență profesională de câțiva ani și care doresc să-și completeze parcursul și să obțină competențe specifice în domeniul managementului pentru a-și dezvolta cariera.

Formarea se compune dintr-un semestru de studii în instituții prestigioase de învățământ din Franța (Institut d’Etudes Politiques de Paris, Ecole des Mines de Paris-ParisTech, Collège des Ingénieurs), și este urmată de un semestru de stagiu în cadrul uneia dintre întreprinderile partenere.

Candidatul    trebuie  să  descarce  dosarul  de  candidatură  pe  site-ul  Institutului  Francez  din  România : (http://www.institutfrancais-roumanie.com/institutfrancais-roumanie.com)

Fiecare dosar trebuie completat și trebuie să conțină :

–  copii  ale  foilor  matricole  obținute  în  cursul  ultimilor  doi  ani  de  studii  în  cadrul  unei instituții universitare și copiile traducerilor lor legalizate

– copii ale diplomelor academice obținute

– două scrisori de recomandare (redactate în franceză sau engleză)

– un Curriculum Vitae în limba franceză

Data limită de depunere a dosarului: 1 martie 2013  

Pentru mai multe detalii intrați aici. 

Vrei sa comentezi?