Flag of France

Burse oferite de Ambasada Franței pentru studenții români
Foto: globalwebpay.com –

Compania Michelin România și Ambasada Franței în România propun două burse de 10 până la 12 luni pentru a urma studii de nivelul anului 2 de Master în Franța (un semestru de studii + un semestru în întreprindere).

Formarea va debuta în luna septembrie 2013.

La sfârșitul acesteia, candidatul ales va fi angajat în cadrul societății MICHELIN Romania și va putea beneficia de mobilitate geografică de-a lungul carierei sale.

Ambasada Franței în România va pune la dispoziția bursierilor o locuință în Franța, asigurarea socială și va achita înscrierea în cadrul instituției de învățământ (până la 6.100  € pe an pentru înscriere).

Compania MICHELIN România va suporta cheltuielile în Franța (cheltuieli curente, masă, transport…).

Dacă nivelul de cunoaștere al limbii franceze al candidatului este considerat ca fiind „insuficient”,acesta va beneficia  de cursuri de limba franceză, timp de 6 luni, plata acestora fiind suportată de Ambasada Franței în România.

Informații detaliate : Bursă de studii cofinanțată 2013 – Parcurs carieră în comerț

Înscrierile se fac trimițând un curriculum vitae, însoțit de o scrisoare de motivație înainte de data de 15 martie 2013, prin e-mail, la adresa: isabelle.glas@diplomatie.gouv.fr sau prin poștă în atenția: Doamnei Isabelle  GLAS, Responsabil misiune pentru cooperarea universitară, Institutul francez din România, Bd. Dacia  nr. 77, sector 2, 020051 București.

Vrei sa comentezi?