scoala_internationala_americana_bucuresti

Elevii de clasa a VII-a și a VIII-a cu rezultate foarte bune la învățătură, care vor să studieze la o facultate din străinătate, se pot înscrie pentru cele două burse de studiu  oferite de Școala Americană Internațională din București, timp de patru sau cinci ani. Aceștia vor obține la final diploma de Bacalaureat Internațional, recunoscută de universitățile de top din lume.

Anul acesta, Școala Americană Internațională din București a anunțat că oferă două burse pentru anul școlar 2013-2014, pentru care pot candida elevi cu rezultate școlare foarte bune din clasele a VII-a și a VIII-a, până pe 28 martie. Înscrierile se fac la la sediul Școlii Americane.

Bursele oferite de Școala Americană Internațională din București acoperă integral taxele de școlarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu, precum și costurile activităților extra-școlare. Valoarea anuală a unei burse este de peste 19.000 euro.

Aceste burse ”sunt oferite în fiecare an elevilor care doresc să își dezvolte aptitudinile urmând cursurile Bacalaureatului Internațional, ce le oferă acces la o programă educațională internațională și posibilitatea de a-și continua studiile în universități de top din întreaga lume”, susțin reprezentanții școlii private.

Criteriile de selecție a elevilor

De aceste burse pot beneficia elevi din orice instituții de învățământ care demonstrează abilități academice remarcabile, nevoia susținerii din punct de vedere financiar, precum și implicarea în activități extracuriculare, care să facă dovada unui comportament etic.

Câștigătorii burselor pentru cei patru sau cinci ani de studiu vor avea posibilitatea de a se pregăti pentru a obține diploma Bacalaureat Internațional în urma programului desfășurat pe parcursul claselor a XI-a și a XII-a.

Diplomă de Bac internațional

Bacalaureatul Internațional reprezintă unul dintre cele mai riguroase cursuri pre-universitare și se bazează pe un model universal ce cuprinde multiple elemente educaționale specifice mai multor țări.

Toți bursierii absolvenți ai Școlii Americane Internaționale din București care au obținut o astfel de diplomă au fost acceptați cu bursă totală sau parțială de către universități de top din Europa, America de Nord sau Australia.

De asemenea, reprezentanții școlii spun că elevii interesați de aceste burse sunt invitați, împreună cu părinții în data de 13 martie, la o sesiune de informare, pentru a obține datele cu privire la programul de burse.

Vrei sa comentezi?