Job-Arena

    JobArena îți croiește stofa candidatului ideal. JobArena este un eveniment marca Business Organisation for Students care își deschide porțile arenei pentru a doua oară, cu scopul de a împărtăși studenților sau proaspeților absolvenți insight-uri și sfaturi utile pentru obținerea unui job.

    Evenimentul va cuprinde trei etape: pregătirea pentru interviu, secrete din timpul interviului și sfaturi de care trebuie ținut cont după obținerea job-ului. Prima zi, 7 mai, va debuta în sediul Inspayer Batistei, cu o conferință: „Voluntariat. Internship. Job Entry-Level”, în cadrul căreia vor fi prezenți Andreea Mihăiescu din partea BestJobs, alături de reprezentanți Ernst & Young și London Tailors. Conferința v-a fi urmată de două workshopuri „Așteptările angajatorului în procesul de recrutare și selecție”, susținut de Tiberiu Borza și „CV-ul care mă angajează”, alături de Maria (Vasile) HOSTIUC. Participanții vor afla lucruri utile pregătirii pentru interviu.

   Cea de-a doua zi a evenimentului, 8 mai, va cuprinde trei workshopuri: „Business Model You” susținut de Cătălin Chirilescu, „Comunicarea nonverbală” cu Mimi Neculce, precum și „Public Speaking” alături de Dragoș Stoian , acestea desfășurându-se în sediul Studio 7A. În cadrul acestor workshopuri vor fi dezvăluite insight-uri din timpul unui interviu.

    Ultima zi, 9 mai, va încheia cea de-a doua ediție a evenimentului JobArena cu un workshop ce va avea loc în sediul Studio 7A: „Ai obținut primul tău job. Cum poți crește mai departe?”, susținut de BCR. Este important ca studenții sau proaspeții absolvenți să își creeze un plan în carieră și să își canalizeze energia și concentrarea spre atingerea scopului ales.

    Astfel, la finalul evenimentului, participanții vor conștientiza oportunitățile de angajare prezente pe piața românească și vor fi pregătiți să înceapă o carieră. Aplicațiile pot fi trimise până pe 5 mai pe site-ul: http://jobarena.bosromania.ro.

Vrei sa comentezi?