despre-romania

    De câte ori ne pregătim să plecăm în vacanță, ne plângem că nu găsim pe net informațiile care ne interesează. Suntem nevoiți să accesăm o groază de site-uri ca să vedem ce oferă zona respectivă.

   Cele mai frumoase destinații turistice din România cunoscute sau mai puțin cunoscute de turiști sunt adunate într-un blog care urmărește promovarea turismului românesc. Site-ul despreromania.com oferă informații utile turistului în căutare de aventură sau relaxare. Istoria fiecărui loc în parte și descrierea ilustrată cu poze vă va trezi cu siguranță curiozitatea.

    Platforma oferă informații centralizate despre obiectivele turistice și locurile care merită vizitate la noi. De asemenea, include o listă a destinațiilor turistice din județe precum Alba, Brașov, Cluj, Constanța, Harghita, Hunedoara, Mureș sau Sibiu, și este actualizată permanent.

  Despreromania.com promovează turismul cultural, montan, de aventură sau balneoclimateric. Printre destinații își fac loc și câteva rânduri despre curiozități românești. Peștera cu Oase sau Pădurea Baciu vă vor capta atenția.

   Site-ul își propune să creeze o comunitate de utilizatori dispuși să-și împărtășească impresiile de călătorie. Aceștia pot să-și publice propriile amintiri de călătorie cu imagini și cu galerii foto. Site-ul are și o secțiune în limba engleză foarte utilă pentru promovarea în străinătate.

Vrei sa comentezi?