Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an campania „BAC DE 10”. Aceasta își dorește, în fiecare an, să susțină performanța în educație.

Campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul maturității, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit  la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

– La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro

– La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

În fiecare an campania Bac de 10 este susținută de Kaufland România. Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Toți absolvenții care vor să participe la campanie, trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la cele mai mari festivaluri de muzică UNTOLD și NEVERSEA.

Vrei sa comentezi?