fb post TurneulCampionilorDezbateri 403x403

Între 7 și 9 decembrie are loc la Bucuresti Turneul Campionilor în Dezbateri 2013.

Finaliști și câștigători ai unor campionate naționale, europene sau internaționale de top precum cele de la Oxford sau Cambridge, 16 campioni la dezbateri din România se înfruntă zilele acestea pentru a-și revendica trofeul Turneului Campionilor în Dezbateri, ediția a 2-a.

Rundele preliminarii au loc sâmbătă și duminică la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din București, intrarea fiind liberă.

Sunt așteptați să asiste elevii și studenții din București interesați să vadă pe viu acest exercițiu de cercetare, argumentare, gândire critica, fair-play și retorică, un sport al minții care dezvoltă abilități utile în orice domeniu.

Finala și premierea au loc luni, 9 decembrie, ora 18.30 la The Hub, în prezența lui Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la București.

Moțiunea finalei este „Acest Parlament crede că România ar trebui să-și dezvolte relațiile politico-economice cu China, fie și în detrimentul relațiilor cu UE”.

Ediția de anul trecut a fost câștigată de echipa formată din Radu Țigănaș și Șerban Pitic, echipă ce avea să ajungă în finala EFL (English as a Foreign Language) a Campionatului Mondial de Dezbateri Universitare de la Berlin și să câștige competiția internațională SOAS Inter-Varsity de la Londra (ESL – English as a Secondary Language).

Vrei sa comentezi?