BL_Bannerweb_PITESTI

La Râmnicu Vâlcea ai de unde să citești! Pentru că BookLand, caravana cărții, poposește aici pentru al doilea an consecutiv!

BookLand își instalează tabăra marți, 6 august, lângă Parcul Mircea cel Bătrân, pentru un rendez-vous intelectual prietenos și deloc scorțos.

Te așteptăm până duminică, 18 august, cu o avalanșă de cărți, tombole și surprize. Și, așa cum te-ai obișnuit, evenimentele artistice și culturale pe care ți le-am pregătit îți vor umple timpul în cel mai plăcut mod!

Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât  Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacționând cu oamenii și nu oriunde, ci chiar lângă Parcul Mircea cel Bătrân  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului orașului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit și vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea și cultura în mijlocul oamenilor”. a declarat Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vrei sa comentezi?