Caravana LSRS

Voluntarii Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) străbat din nou țara în lung și-n lat pentru a susține seminarii de orientare și informare despre studiul în străinătate.

Potrivit tradiției, Caravana LSRS va parcurge și în 2013 un traseu prestabilit, oferind șansa ca prin organizarea de seminarii gratuite cei interesați de studiile în străinătate să afle detalii despre oportunitățile existente și informații utile atunci când pleacă la studii peste hotare.

Caravana este un proiect care recunoaște și susține interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educație de calitate în străinătate și care vine în întâmpinarea necesității de informare a acestora cu privire la oportunitățile academice internaționale.

Echipa de studenți, masteranzi, doctoranzi și absolvenți români ai universităților  din întreaga lume oferă sprijin informațional  prin seminariile organizate pe teritoriul  țării. Aceste sesiuni de informare se adresează tuturor elevilor și  studenților din România interesați să-și continue studiile în străinătate.

Cea de-a cincea ediție a Caravanei LSRS se va desfășura în perioada mai-iunie în 15 orașe: București, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brașov, Bistrița, Petroșani, Medgidia, Pitești, Ploiești, Timișoara, Arad, Sibiu și Câmpulung Muscel.

Calendarul complet al seminariilor precum și detaliile de înscriere sunt disponibile pe blogul http://gostudy.lsrs.ro/.

Vrei sa comentezi?