snspa

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a prezentat oferta educațională în săptămâna 1-5 aprilie cu ocazia Zilelor Porților Deschise.

Instituția pune la bătaie 550 de locuri la buget la licență și 760 la taxă.

Taxa de admitere la examen este de 150 de lei.

Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA oferă două specilizări la licență: administrație publică și administrație europeană. În total sunt 160 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, candidații pot opta pentru studii administrative europene, managementul sectorului public, spațiul public european și puterea executivă și administrația publică pentru care există, în total, 108 locuri la buget.

De asemenea, mai există și masteratele executive: guvernare modernă și integrare europeană, capacitate administrativă și aquis comunitar, managementul afacerilor publice.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă specializări la licență în comunicare și relații publice, psihologie și publicitate.  Pentru acestea există 195 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, tinerii pot studia : managementul proiectelor, publicitate, comunicare și relații publice, management și comunicare în afaceri, comunicare politică, marketing politic și electoral, comunicare managerială și resurse umane, comunicare audio-video.

La Facultatea de Management, specializarea de licență este management cu 35 de locuri a buget și 100 la taxă.

Facultatea de Științe Politice oferă specializările sociologie, relații internaționale și științe politice la licență cu 160 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, studenții pot alege între teorie și analiză politică, politici, gen și minorități, politici publice și integrare europeană, management și guvernare, științe politice, guvernare și societate, politici de dezvoltare locală și regională, studii fundamentale în sociologie și antropologie.

Vrei sa comentezi?