Educatie in Ctrl - speakeri

   Vloggeri din România, specialiști în domeniul educației și reprezentanți de branduri și agenții vin la Timișoara pentru a dezbate impactul social pe care îl poate avea vlogging-ul ca instrument pentru educație, precum și importanța e-learning-ului. Conferința Educație în Ctrl. Vlogging: de la divertisment la educație este prima inițiativă de acest fel din țară și se desfășoară în 8 aprilie 2016, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

   Vlogging-ul a început să se bucure de o tot mai mare popularitate în România, mai ales în rândul tinerilor. Școala, la rândul ei, face o trecere treptată spre video learning (e-learning), spre săli de clasă alternative, spre cursuri ținute pe Skype, ore de limbi străine realizate online sau teste digitale. La conferința Educație în CTRL. Vlogging: de la divertisment la educație, estudent.ro, Asociația Ctrl-D și Vlog-ul de Marți (Anne-Marie Chelariu) își propun să facă o radiografie a vlogging-ului românesc, pentru a găsi un răspuns la întrebarea: Poate vlogging-ul să devină un mijloc relevant pentru educație? Evenimentul se adresează atât creatorilor de conținut video online, studenților și absovenților interesați de vlogging,, precum și cadrelor didactice interesate de metode alternative de predare.

   Printre primii speakeri anunțați la eveniment se numără: Codin Sebastian Pop și Ramona Cordoș (fondatori Creative Monkeyz și realizatorii cunoscutului serial RObotzi), Anne-Marie Chelariu (Vlog-ul de Marți), Alex Gaftoni (Sector 7), Matei Psatta (Digital Strategy Director la Leo Burnett Group), Coralia Sulea (Conferențiar Universitatea de Vest – Departamentul Psihologie) și Ștefan Szakal (antreprenor și co-fondator estudent.ro). Conferința va fi moderată de Claudiu Teohari – TEO, comediant și gazda show-ului online Nimic Nou realizat de Sector 7.

   Principalele subiecte care vor fi abordate în cadrul evenimentului sunt: vlogging-ul în România ca formă de divertisment – tipuri de conținut și publicuri-țintă; componenta educațională în vlogging – de la tutoriale la educație, prin umor și satiră; e-learning și resuse online pentru educație alternativă în România – videoul online ca mediu pentru cultura de învățare.

   Biletele pentru conferință pot fi achiziționate online până în 17 martie la preț redus – Early Bird: studenți 50 lei, standard 75 lei. Mai multe detalii despre eveniment, speakeri și bilete puteți afla pe site-ul conferinței: www.educațieinctrl.ro

Vrei sa comentezi?