Cărțile care te ajută cel mai mult sunt cele care te fac să gândești cel mai mult. Cel mai greu înveți când citești cărți ușoare; însă o carte extraordinară care vine de la un gânditor remarcabil este o corabie a gândirii, plină la refuz cu adevăr și frumusețe. – Theodore Parker

    Continuând tradiția edițiilor precedente, Editura Herald te invită să descoperi a IX-a ediție a campaniei naționale „Te așteptăm în librărie!“, un demers cultural menit sa evidențieze atât importanța librăriilor ca spațiu cultural activ în viața comunităților din care fac parte, cât și a librarului care îți poate facilita o alta experiență în interacțiunea cu universul cărților.

   Prin sloganul „Cărți deschise pentru minți deschise“, Editura Herald își dorește să pună în prim-plan rolul crucial pe care cărțile îl joacă în educația non-formală și în demersul individual de îmbunătățire a propriei vieți. Prin lectură, îi înțelegem mai bine pe ceilalți și reușim să ne facem înțeleși, contribuind astfel la crearea unui spațiu interior mai armonios și a unor orizonturi exterioare mult mai largi.

    Cărțile Herald sunt instrumente care îți deschid perspective noi, îți oferă răspunsuri la întrebări esentiale și te ajută să gândești liber. Parcurgând texte fundamentale și domenii precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, știință, psihologie, filosofie, dezvoltare personală, fiecare poate găsi noi vehicule pentru a înainta pe propria cale de dezvoltare. Anul acesta îți propunem din nou să te lași purtat în lumea captivantă a cărții și să pornești, alături de Editura Herald și partenerii săi, într-o aventură a cunoașterii.

   Între 1 august și 1 noiembrie 2017, timp de 3 luni, Editura Herald te invită să intri în librării și să descoperi cele 30 de cărți aflate în promoție, în limita stocului disponibil. Pe lângă cultivarea unei minți deschise, te vei bucura de o reducere de 20% la titlurile selecționate.

    Te așteptăm în librărie!

Vrei sa comentezi?