cartile-romanesti

    Cărțile românești ajung pe rafturile Librăriei Europene din Londra.

   Cu ocazia Târgului Internațional de Carte (8-10 aprilie), va fi inaugurat, pe 10 aprilie, primul punct de vânzare a cărții românești din Marea Britanie. Secțiunea românească de la European Bookshop va fi deschisă de profesorul Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din România.

   Colțul românesc,  completează colecțiile în limbile franceză, italiană, germană, spaniolă și portugheză ale librăriei. Acesta va cuprinde cărțile marilor clasici și ale autorilor interbelici, dar și cele mai vândute titluri din literatura contemporană, cărți de poezie, cărți pentru copii, albume de artă, instrumente filologice și de învățare a limbii române, precum și audiobookuri și CD-uri.

   Cele peste 100 de titluri de pe „rafturile românești“ provin de la Editura ICR, dar și de la alte edituri cunoscute din România.

   La acestea se adaugă o colecție mult mai mare ce va fi accesibilă spre vânzare on-line, la adresa www.romanianbookshop.co.uk.

  Cărțile românești disponibile în librărie sunt destinate în primul rând diasporei din Londra, dar și străinilor interesați de România și de cultura română, care ne învață limba sau care pot citi deja în românește.

Vrei sa comentezi?