universitatea-Babes-Bolyai

   UBB oferă tinerilor posibilități de cazare, în regim hotelier, în căminele studențești ale UBB, în perioada 3-9 august.

   Astfel, cei interesați pot opta pentru una dintre variantele:

  • Cămin cu trei locuri în cameră, baie proprie, oficiu de gătit comun – 80 lei + TVA / loc/noapte – Căminul studențesc Sport XXI din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”
  • Cămin cu cinci locuri în cameră, baie și oficiu de gătit comune- 60 lei + TVA /loc/noapte – Căminele studentești nr. 3 și nr. 5 din Campus Hașdeu.

   Pentru a solicita cazare în perioada 3-9 august 2016 trebuie să te adresezi direct Serviciului Social al UBB la numărul de telefon 0264/405315 sau pe adresa de e-mail social@direcon.ubbcluj.ro pentru o rezervare.

   După răspunsul primit din partea Serviciului Social, plata se poate efectua online utilizând platforma de plăți online a UBB.

   Pe perioada vacanței de vară a studenților, unele cămine vor funcționa în sistem unități de cazare. Direcția Generală Administrativă a U.B.B. va stabili căminele care vor rămâne deschise în perioada verii. Cazarea se va face la tarifele aprobate de către Senatul Universității Babeș-Bolyai(http://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/files/taxe/2015-16_Regulament%20taxe%20administrative.pdf), excepție făcând perioada mai sus amintită.

Vrei sa comentezi?