Engleza- pentru-tineri incepatoriÎn era globalizării și a internetului, în care informația circulă cu o viteză incredibilă și tehnologia avansează copleșitor, comunicarea și limbile străine capătă tot mai multă importanță. Limbile de circulație internațională, dar mai ales limba engleză au un rol esențial în dezvoltarea tinerilor și deschide multe oportunități, de la admiterea la liceu sau universitate, până la angajarea în locul de muncă visat.

Deși mulți tineri români au cunoștințe bune de engleză, există și cazuri în care s-a pierdut startul învățării din diferite motive: accentual pe o altă limbă străină în copilărie, profesori care nu au reușit să-și motiveze elevii, nivel scăzut de competiție în mediul de creștere, etc.

Pentru că acești tineri să scape de complexele legate de limba engleză, Shakespeare School a creat un curs prietenos pentru începători, ce se concentrează pe preocupările tinerilor și îi învață engleza într-un cadru relaxat, prin jocuri și competiții, altfel decât în sistemul care nu  a dat rezultate.

Cursul de vară “English for Young Adults” se adresează tinerilor care au deja un nivel elementar de cunoștințe și vor să își diversifice vocabularul, să stăpânească mai bine gramatica limbii engleze și să dobândească naturalețe în exprimare. Cursul durează două săptămâni și este unul intensiv, cu 2 ore de engleză zilnic, dar profesorii Shakespeare School folosesc metode interactive care îi fac pe cursanți să învețe cu plăcere și să asimileze în timp ce se bucură și de vacanță.

Cei interesați de cursul de vară pentru tineri începători sunt rugați să se programeze la numerele de telefon  0755.132.228 sau 021.230.20.06, pentru perioada 15 – 26 iulie. Ei vor beneficia și de o testare gratuită pentru a fi îndrumați la o grupă în funcție de nivelul de cunoștințe.

Vrei sa comentezi?