scoala-de-vara-la-haga

    Ce zici de o Școală de Vară la Haga? Mai exact, la Universitatea de Științe Aplicate (The Hague University of Applied Sciences), în perioada 7 iulie – 1 august 2014.

    Aici poți să înveți cum și de ce să te implici în procesele de dezvoltare a comunităților la nivel local și internațional.  De asemenea, se vor dezbate și studia subiecte în limba engleză, precum buna guvernare, globalizare, responsabilitatea socială a mediului de afaceri, antreprenoriat sau securitate.

    La școala de vară se pot înscrie absolvenții liceelor ce au  făcut, cel puțin, primul an de licență la o facultate (orice specialitate) și au un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze.

   Programul școlii de vară permite atribuirea de credite de studii, conform programului ECTS (European Credit Transfer System), pentru fiecare subiect studiat. Astfel, creditele acumulate pot fi ulterior transferate către universitatea la care studiezi.

   Înscrierile se fac până pe 15 mai 2014.

   Taxe de participare:

  • Programul de două săptămâni al școlii de vară costă 1.499 de euro
  • Pentru programul de patru săptămâni vei da 2.999 de euro

   Taxele includ cazare, activități culturale, vizite de studiu, mese. Nu includ însă cheltuielile de călătorie până în Olanda.

   Mai multe detalii despre Școala de Vară de la Haga găsești aici.

Vrei sa comentezi?