Dacă și pentru tine „2×3=6”, atunci știi deja că pe 6 aprilie se dă startul celui mai îndrăgit și mai așteptat concurs de mate, Concursul Internațional de Matematică Aplicată Cangurul.

Așadar, matematicieni mai mici sau mai mari, novici sau cu ceva experiență în ale calculelor sofisticate, sunt așteptați la testarea din 6 aprilie. Cei care preferă varianta tipărită, cu reviste de concurs, ar face bine să se înscrie până în 25 aprilie. Dacă nu reușesc, pot opta pentru varianta online, în acest caz, înscrierile fiind deschise inclusiv în ziua testării.

Testele de concurs sunt concepute diferit, în funcție de vârstă și particularitățile de dezvoltare specifice.

Este esențial ca participanții și cadrele didactice organizatoare să parcurgă regulamentele de concurs. Regulile de joc pentru ciclul primar sunt pe https://cangurul.ro/images/regulamente2022/regmatep4.pdf, iar cele pentru gimnaziu și liceu pot fi consultate pe https://cangurul.ro/images/regulamente2022/regmte512.pdf.

Toate detaliile concursului sunt pe www.cangurul.ro. Și tot aici se pot face înscrierile, fie pentru testarea online, fie cu materiale tipărite. Este important de reținut că participanții care se înscriu individual, adică nu participăîmpreună cu clasa de elevi sau cu școala, pot opta doar pentru varianta online.

Vrei sa comentezi?