Miercuri, 25 noiembrie 2015, la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la piesa de teatru umoristică „Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov.

nsmail-1

   Piesa „Cerere în căsătorie” de Cehov este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu și-au găsit jumătatea, oameni care sunt confuzi, care nu-și mai găsesc locul și echilibrul. Singura lor dorință este de a-și trăi viața alături de cineva, de a se implica serios emoțional într-o relație. Dar piedica în calea fericiriilor este însăși natura lor, felul lor de-a fi. Conflictele sunt, în egală măsură, încordate și tensionate, dar și copilării de-a dreptul amuzante

   Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101 din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava sau la intrare, înaintea spectacolului.

   Prețul unui bilet este de 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari și de 20 de lei pentru adulți. Informații și rezervări la 0752 092 606.

Vrei sa comentezi?