burse-de-cercetare-in-domeniul-protectiei-copilului

    ChildPact (Coaliția Regională pentru Protecția Copilului din Regiunea Extinsă a Mării Negre) oferă burse de cercetare pentru inițiative academice în domeniul protecției copilului.

   Vizate sunt subiecte precum: munca forțată ce implică copii, copii rămași acasă în urma migrării părinților, copii cu dizabilități, dezinstituționalizarea copiilor.

   Bursa de cercetare este de 1.000 euro si presupune implementarea unei cercetări de teren în oricare dintre statele în care ChildPact are membrii (Albania, Armenia, Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Kosovo*, Republica Moldova, România, Serbia).

   Bursierii vor avea oportunitatea de a lucra alături de ONG-uri afiliate ChildPact și de a avea acces la expertiza directă a profesioniștilor care lucrează în domeniul protecției copilului.

  Candidații vizați trebuie să fie studenți de nivel masteral / doctoral / post-doctoral, afiliați unei Universități acreditate în Europa, și să studieze un program de: drepturile și protecția copilului, servicii sociale, economie, psihologie, medicină/sănătate, politici publice sau drept.

  Înscrierile pentru bursa de cercetare se fac până pe 1 Aprilie la adresa de e-mail: cristina.negoiescu@childpact.org.

Vrei sa comentezi?