post-de-director

Foto: www.catholicherald.co.uk

  Toate probele concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct vor fi monitorizate audio-video. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației. De asemenea, proba de interviu și de evaluare a CV-urilor vor fi monitorizate în același fel.

   „Vom avea centru de examen, vom avea comisie de concurs și vom avea și supraveghere audio-video. Fac această precizare pentru că foarte multe mesaje pe care le-am primit în această perioadă susțineau ideea că există posibilitatea ca acest concurs să fie viciat și ne solicitau să avem înregistrări audio-video și să tratăm acest examen exact cum tratăm examenele pentru elevi”, a spus Secretarul de stat în Ministerul Educației, Monica Anisie.

   Pe 7 octombrie se vor afișa rezultatele verificării dosarelor candidaților înscriși la concurs. Peste 6.000 de posturi de directori au fost puse la bătaie la nivel național.

   Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, proba scrisă este pe 12 octombrie, iar interviul și evaluarea CV-ului se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Validarea rezultatelor după perioada de contestații va avea pe 16 decembrie 2016.

Vrei sa comentezi?