Eduniversal va publica rezultatele 2017 ale clasamentului internațional Best Masters pe 11 aprilie. Cu ajutorul datelor colectate de la 17.000 de programe de masterat și de studii post-universitare din peste 1000 de universități din 154 de țări, clasamentul listează 4000 programe MSc, MA, MBA și EMBA în 30 de categorii diferite, în funcție de domeniu. 6 programe din România sunt prezente în acest clasament tematic.

   Spre deosebire de cele mai multe alte clasamente universitare și de școli de afaceri, Best Masters clasează cel mai bun program de masterat și nu doar instituția căruia îi aparține. Aceasta înseamnă că studenții pot căuta un program de studii postuniversitare în funcție de domeniul care îi interesează. Mai mult, ei pot explora clasamentul în funcție de nouă zone geografice și găsi cele mai bune programe din fiecare țară.

   „Vocația acestui clasament este de a identifica domeniile de excelență ale unei universități și expertizele sale „, declară Cécile Escape, Managing Director al Eduniversal. „Acest lucru permite instituțiilor de învățământ superior să fie identificate pentru ceea ce fac cel mai bine și îi ajută pe recrutorii, oferindu-le un instrument util care poate orienta mai eficient munca lor de recrutare.”

   Clasamentul complet va fi pus la dispoziția publicului pe site-ul www.best-masters.com , pe 11 aprilie 2017 la ora 00.01 CET .

Vrei sa comentezi?