Riders Club_Haiduci & Domnite_2014

   Competitia Haiduci si Domnite a fost reprogramata pentru 8 noiembrie!

   De astazi, 14 octombrie, se relanseaza inscrierile online la evenimentul de la Moara Vlasiei

Noua data de desfasurare a concursului Haiduci si Domnite a fost stabilita pentru duminica, 8 noiembrie, iar startul va fi dat din localitatea Moara Vlasiei.

Inscrierile online la aceasta competitie sunt deschise de miercuri, 14 octombrie, pe pagina evenimentului care poate fi accesata prin click aici.

In cazul in care unul dintre concurentii deja inscrisi nu va putea lua startul in data nou anuntata pentru Haiduci si Domnite, din motive obiective, acesta va putea beneficia in schimb de o inscriere gratuita la unul dintre evenimentele din calendarul Riders Club 2015 – 2016, cu eticheta RoC MPG Series, in conditiile descrise mai jos.

   Care sunt pasii de urmat pentru a opta pentru un alt concurs:

  • Participantul in cauza va trebui sa solicite acest lucru in scris si sa aleaga alt eveniment din calendarul RoC MPG Series, fie din 2015, fie din noul an, la care doreste sa participe. Acest lucru se va face doar prin intermediul Formularului de contact de pe site –http://www.ridersclub.ro/ro/contact, cu specificarea concursului ales: din acest an valabil fiind Maratonul Dunarii, 25 octombrie 2015, Prundu, jud. Giurgiu, SAU alt eveniment din calendarul Riders Club 2016, etichetat ca fiind RoC MPG Series, urmand sa il mentioneze dupa lansarea acestui calendar.
  • Data limita de solicitare a reportarii inscrierii pentru un alt eveniment din calendarul RoC MPG Series 2015 / 2016 este vineri, 16 octombrie, pana la ora 18:00.
  • Ulterior completarii formularului, participantul trebuie sa returneze numarul de concurs, primit pentru competitia Haiduci si Domnite, in perioada 19-21 octombrie, intre orele 09:00 si 18:00, la sediul MPG.
  • Dupa returnarea numarului de concurs, se va activa inscrierea gratuita pentru care participantul a optat si care poate fi folosita in calendarul de ciclism.

Rezervarile realizate inainte de 8 octombrie a.c. raman valabile, la preturile la care au fost efectuate in momentul respectiv.

Totodata, concurentii inscrisi deja in competitie, dar si cei care urmeaza sa se inregistreze isi vor putea ridica pachetele de concurs in zilele de 5 si 6 noiembrie a.c. de la sediul MPG, din Bucuresti, iar informatiile noi le gasiti aici.

   Va multumim pentru sustinere si va asteptam la start!

Vrei sa comentezi?