competitie-nationala-de-dezbateri-academice

        Asociația Română pentru Gândire si Oratorie organizează în cadrul ARDOR Muntenia în perioada 15 – 16 martie competiția națională de dezbateri academice pentru studenți. Evenimentul se va desfășura în incinta Facultății de Sociologie și Asistență Socială și va avea două secțiuni: una dedicată începătorilor în dezbateri și una de avansați, la care vor lua parte studenții care au practicat debate în liceu, iar în timpul facultății au continuat această activitate. În total, se vor înfrunta 28 de echipe a câte doi membri fiecare.

     Stilul de dezbateri în care se va desfășura concursul este comun majorității turneelor internaționale de debate pentru studenți: British Parliamentary. Echipele vor primi moțiunile pe care le vor dezbate în decursul meciurilor cu 15 minute înainte de începerea fiecărei runde, acestea vizând teme de cultură generală, relații internaționale, economie sau politici sociale.           

   Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul www.bcup.argodebate.ro sau pe pagina facebook.com/ARGODebateClub. Turneul este organizat în parteneriat cu clubul de dezbateri al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, ARDOR Muntenia și ARDOR.

Vrei sa comentezi?