Duminică, 2 iulie, Asociația Șansa Ta va organiza a patra ediție a evenimentului sportiv caritabil Cupa ”Șansa Ta”, în colaborare cu Federația Română de Sport Corporatist. 110 copii, proveniți din centre de plasament și din familii cu venituri modeste, vor avea parte de o zi plină de surprize frumoase.

    „Ne bucurăm că am ajuns la a patra ediție a acestei competiții de fotbal, în cadrul căreia copiii din medii defavorizate au parte de foarte multă distracție și de cadouri neașteptate. Mulțumim din suflet partenerilor noștri, cu ajutorul cărora putem implica copiii în activități sportive, oferindu-le o zi de neuitat!”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

   Cupa ”Șansa Ta” va începe duminică, de la ora 09:00, la centrul pentru copii ”The Door” România (Șoseaua Chitila Pădure nr. 1, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov) și va reuni 110 copii din orfelinate și din comunități defavorizate, precum și copiii de la „Conacul social” din Bilciurești (Dâmbovița), fondat de Asociația Șansa Ta în 2016.

   Anul trecut, aproximativ 100 de copii s-au bucurat de acest eveniment sportiv, sosiți din centre precum SOS Satele Copiilor, ICC România, Centrul de Plasament Periș, Centrul Sfânta Macrina, Fundația ”The Door”, Fundația Viața și Lumina.

Vrei sa comentezi?