Miercuri, 11 noiembrie 2015, la ora 19, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la un concert deosebit.         

 afis_USV_NY-blackout

   Ada Milea și Bobo Burlacianu, membru al trupei Fără Zahăr, două figuri care s-au remarcat în peisajul muzical românesc grație versurilor de un umor inconfundabil, vin pe scena de la USV.

   Pentru a descrie stilul de a cânta al Adei Milea nu poți folosi decât două cuvinte: Ada Milea. Felul ei de a spune povești, povești de tot felul, despre Andreea sau Rodica, despre Quijote sau despre Apolodor, ne transpune parcă într-o altfel de dimensiune numită „Absurdistan”. Și pentru ca evenimentul sa fie cât mai reușit, Ada îl aduce alături de ea pe Bobo Burlăcianu (Fără Zahăr).

   Prețul unui bilet la spectacol este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi și studenți.

  Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informații și rezervări la telefonul: 0752 092 606.

Vrei sa comentezi?