constitutia-romaniei

   Asociația pentru Promovarea Culturii și Responsabilizare Civică (APCRC), Universitatea Europei de Sud-Est Lumina (UESEL) și Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) organizează sâmbătă, 07 mai 2016, un concurs cu premii pe teme civice adresat elevilor de liceu, având ca suport bibliografic Constituția României.

   La concurs pot participa echipe de elevi din clasele X-XII de la liceele din București și județul Ilfov. Echipele vor fi formate din câte 2 elevi (de preferat din clase diferite), acestea fiind coordonate de către un profesor.

   Înscrierea se poate face electronic la următoare adresă: aurelian.giugal@lumina.org până pe 22 aprilie 2016. În e-mail sunt obligatorii următoarele informații: numele și clasa elevilor, liceul de proveniență și profesorul coordonator.

   Pentru elevii clasați pe locurile I-III, premiile sunt în bani, după cum urmează: locul I primește 180 de lei, locul II primește 150 de lei, iar locul III capătă 120 de lei.

   Pe de altă parte, toți elevii clasați pe locurile I-III și cei care vor lua mențiune vor primi burse de studii la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina (Departamentele Relații Internaționale și Studii Europene, Administrarea Afacerilor, Pedagogie, Limbi Moderne Aplicate, Tehnologia Informației, & Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații).

Vrei sa comentezi?