concurs-de-debut-literar

Concursul de Debut Literar UniCredit anunță înscrierile pentru cea de-a șasea ediție.

Evenimentul este destinat autorilor români care nu și-au mai publicat lucrările în volum până în prezent oferindu-le acestora șansa de a-și vedea creațiile literare pe rafturile librăriilor.

Anul acesta, perioada de înscrieri se încheie pe 13 mai, iar festivitatea de premiere, care va avea loc în iunie, va desemna câștigătorii celor 3 categorii de concurs: roman, proză scurtă și poezie.

Volumele câștigătoare vor fi publicate și promovate de Editura Humanitas în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus, ediția a XX-a, care va avea loc în perioada 13-17 noiembrie 2013.

Concursul de Debut Literar UniCredit va fi susținut prin două dezbateri pe teme literare, organizate la Librăriile Humanitas și la Facultatea de Litere-Universitatea București. Acestea vor reuni nume cunoscute în domeniul literar românesc și vor încuraja interacțiunea liberă între pasionații de literatură.

Informații suplimentare referitoare la criteriile de eligibilitate, modalitatea de înscriere în concurs, precum și editiile din anii precedenti sunt disponibile pe site-ul www.bibliofagia.ro și pe pagina de Facebook a concursului.

Vrei sa comentezi?