conferinta-usamv-iasi

   Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) va găzdui în această săptămână un eveniment organizat de Asociația Profesională a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România, AGROBIOTECHROM. Manifestarea, intitulată “GENERAȚIA VIITOARE – INFORMAȚIA TE FACE MAI PUTERNIC: Tehnologii moderne. Realizări și perspective”, ce va avea loc în perioada 27 – 29 octombrie 2015 și va cuprinde prezentarea a două conferințe și discuții privind situația actuală a biotehnologiilor, precum și a aplicațiilor moderne ale acestora în sectorul farmaceutic și agricol. Vor participa studenți masteranzi de la USAMV București și USAMV Iași, care vor avea ocazia să afle detalii și să pună întrebări axate pe subiectul evenimentului, pe 28 octombrie, între orele 9:00 – 12:30, când în Laboratorul de Ameliorare al Facultății de Agricultură (Etaj 2, Corp clădire A)  se vor desfășura conferințele enunțate mai sus.

   În cadrul evenimentului se pot afla și noutăți despre organismele modificate genetic și implicațiile lor în viața de zi cu zi.

   AGROBIOTECHROM este o asociație profesională a producătorilor și utilizatorilor de biotehnologii agricole din România, având caracter independent, non-guvernamental, non-profit și apolitic.

   Membrii AGROBIOTECHROM susțin creșterea gradului de cunoaștere în rândul publicului larg a beneficiilor aduse de biotehnologie în sănătate, agricultură și industrie.

   AGROBIOTECHROM este membru al Asociației EuropaBio (Asociația Europeană pentru Bioindustrie), cea mai mare organizație cu acest profil din Europa.

 Informații suplimentare se pot găsi pe site-urile: www.agrobiotechrom.ro, www.infoomg.ro  www.facebook.com/AgroBiotechRom.

Vrei sa comentezi?