consiliul-concurentei

     Consiliul Concurenței vă invită sa scrieți pentru Revista Română de Concurență!

    Aceasta va fi publicată (tipărită și online) în iunie 2014.

   Se vor publica studii și articole consacrate cercetărilor calitative și cantitative privind domeniul concurenței, analize teoretice în ceea ce privește protecția concurenței economice, cât și recenzii ale unor cărți publicate între 2011-2014 din domeniul economic, juridic etc.

   De asemenea, revista cuprinde și o secțiune dedicată articolelor și eseurilor studențești care vor fi selectate în urma rezultatelor competițiilor știintifice interne din structurile academice partenere. E vorba de Facultatea de Drept a Universității din București, Academia de Studii Economice București și Centrul de Studii Europene (Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative) 

   Revista se adresează atât specialiștilor din cadrul Consiliului Concurenței, cât și experților din societatea civilă, cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor și masteranzilor cu preocupări în domeniu.

   Toți autorii interesați pot să trimită articolele în format Word până pe 15 Mai 2014, la adresa de e-mail: george.anglitoiu@consiliulconcurentei.ro .

   Lucrările trebuie să fie elaborate atât în limba română, cât și în limba engleză și să conțină, în mod obligatoriu următoarele elemente: titlu, autor(i), afiliere, e-mail, abstract, cuvinte cheie, bibliografie.

   În ceea ce privește textul, trebuie să folosiți Times New Roman 12, să evitați notele de subsol și alte formatări și accentuări ale textului (precum bold, italic, underline). De asemenea, stilul de citare recomandat este stilul Harvard. În cazul recenziilor, se recomandă 1000-1500 de cuvinte și să cuprindă pe lângă prezentarea cărții și comentarea critică a temelor principale.

   Mai multe informații găsiți aici.

Vrei sa comentezi?