redactia-arte-si-meserii

 Aveți întrebări pentru Cosmina și Andi? Noi vă invităm să îi cunoașteți, să stați de vorbă cu ei, iar apoi să transpuneți experiența acestei întâlniri într-un articol.

   Te invităm alături de ei la a 4-a ediție a Redacției Arte &Meserii (rAM).

  Pentru înscriere, mergi la www.revistaartesimeserii.ro, click pe afiș și completează formularul! Apoi, te așteptăm la The Can duminică, 19 octombrie, începând cu ora 11.00. Vă propunem să stăm de vorbă despre schimbările de stil din filmul românesc, producții de televiziune și alte teme propuse de voi.

   Am pornit Redacția Arte & Meserii pentru o mai mare apropiere dintre artiști și public, precum și pentru crearea unei comunități în jurul conceptului de jurnalism cultural. Ne dorim să creăm o comunitate pentru pasionații de artă, cultură și articole bune.  Așa că ne-am gândit bine, am întrebat în stânga și-n dreapta și am aflat că pasionații de artă și cultură vor mai multă implicare în produsul cultural. După interviurile, evenimentele și articolele scrise, am decis că este cazul să te lăsăm să tragi chiar tu cu ochiul în culisele rAM.

   Pe 19 octombrie are loc a 4-a dintr-o serie de întâlniri lunare cu artiști din diverse domenii. De data aceasta, ne întâlnim cu Cosmina Stratan și Andi Vasluianu. Pentru a te implica și mai mult, deschidem spațiul online al revistei și te invităm ca, după întâlnire, să ne trimiți articole pentru publicare. Cele mai bune selecționate vor fi premiate.

    Locurile sunt limitate!

Vrei sa comentezi?