Asta DA veste! În perioada 19 martie – 5 aprilie, Mega Mall va fi locul de întâlnire al celor mai mari pasionați de Kendama din capitală. Etajul 1 al mall-ului va găzdui o colecție impresionantă de jucării Kendama, cu peste 500 de exponate. Piesa de rezistență a colecției este o kendama de aur, unică în lume, pentru realizarea căreia au fost necesare 43 g aur de 18 karate și a cărei valoare ajunge la 5.000 euro. Posesorul acestei colecții este CRBL, cunoscut pentru pasiunea lui pentru jocul japonez.

   Cei care vor să se implice și mai mult în sportul preferat pot să se înscrie la cea mai cool competiție de Kendama, care va avea loc sâmbătă, 24 martie, la Mega Mall. Concursul Kendama – 7 to smoke se va desfășura în 3 etape, între orele 17:00 și 20:00, iar în decursul acestora, participanții vor trebui să execute cât mai bine schemele propuse de CRBL. Tot el va fi cel care va alege campionul la Kendama la Mega Mall. Pe lângă acest titlu onorific, campionul va pleca acasă cu marele premiu: 7 produse Kendama Sweets.

   Viitorii concurenți trebuie să știe că participarea se face cu kendama proprie, iar concursul este de tip battle of ken. Mecanismul competiției este explicat de CRBL aici. Înscrierile se pot face doar în ziua evenimentului, în intervalul 15:00-17:00. Pentru validarea înscrierii participanții trebuie să completeze formularul de înscriere, care va fi însoțit de formularul de consimțământ al părintelui/ tutorelui.

   Regulamentul complet al competiției este disponibil pe site-ul Mega Mall.

Vrei sa comentezi?