Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, împreună cu Direcția Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, organizează un eveniment sportiv destinat profesorilor și studenților din universitățile clujene.

crosul-miscarii-sportive-a-studentilor-transilvaneni

   Crosul Mișcării Sportive a Studenților Transilvăneni va avea loc pe 5 aprilie 2015, începând cu ora 15.00, în Parcul Sportiv Dr. Iuliu Hațieganu.

   Evenimentul va aduce împreună profesorii și studenții universităților clujene cu intenția de a oferi un cadru sănătos de socializare informală între aceștia. Doritorii se pot înscrie pentru cursa profesorilor și cursa studenților, iar probele la care aceștia pot concura sunt: cursa de 2.000 de metri și cea de 5.000 de metri.

  Printre primii concurenți înscriși la acest cros se regăsește prof. univ. dr. Vasile Bogdan, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.

   Pentru înscrieri e necesară completarea unui formular

 Mai multe informații pot fi obținute prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1558222841105606/ și pe site-ul www.miscareasportiva.ro.

Vrei sa comentezi?