Cu un bradut de Craciun, plantam o fapta buna impreuna!
   Plantăm fapte bune în România
și “Magazinul de brazi” aduc emoție și responsabilitate Crăciunului tău: cumpără un brăduț crescut în ghiveci și un procent din valoarea lui va fi folosit în acțiunile de împădurire de anul viitor.

  Intră pe www.plantamfaptebune.ro și alege din propunerile de brazi de Crăciun. Pentru a susține proiectul Plantăm fapte bune în România, trebuie să introduci codul pfbro2014, în momentul efectuării plății online. Astfel, susții la acțiunile de împădurire din 2015.

   Brăduțul în ghiveci de la PFBRo și SilvaGroup poate fi atât un cadou unic, cu o semnificație socială și de protecție a mediului, cât și o faptă bună făcută alături de prieteni sau familie. În plus, plantarea lui poate fi un alt moment plăcut, de care să vă bucurați împreună. Brăduții provin din pepiniere scandinave, aclimatizați în România, și pot fi plantați cu succes în orice loc din țară.

   Brăduții pot fi găsiți pe www.plantamfaptebune.ro și pot fi comandați până cel târziu vineri, 19 decembrie, pentru a putea fi trimiși direct la tine acasă, la timp.

Vrei sa comentezi?