Trăim într-o lume complexă în care părinții trebuie să își echipeze copiii cu forța de a face față provocărilor vieții.

afis_Eveniment Educatie Pozitiva 11 mai

   Toți părinții își doresc copii care să devină adulți responsabili, instruiți, fericiți și de succes. Singurul instrument care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească toate aceste calități este educația pozitivă. Acest instrument se află la îndemâna părinților, acasă, iar la școală poate fi ușor transmis de către profesori.

   Marea provocare este că atât părintele, cât și profesorul, au nevoie să înțeleagă că acest instrument există, că este ușor de folosit, o dată descoperit, și că îl pot folosi pentru a construi mentalitatea de învingător a copilului. Singura condiție obligatorie este să îl folosească într-o manieră corectă.

   Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să descoperiți acest instrument inovativ de parenting.

   Vom afla împreună mai multe detalii extrem de practice, cu aplicabilitate imediată, în cadrul evenimentului cu participare GRATUITĂ „Educația pozitivă și Teoria Inteligențelor Multiple”, care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogării 87, București).

    Speakeri:

  • Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

   Inițiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educație parentală care să îi ajute pe părinți să își crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulți fericiți și de succes.

   Ce învață părinții prezenți la eveniment:

  • Să recunoască lucrurile bune pe care le fac copiii lor, să îi aprecieze verbal pentru ele
  • Să ofere copiilor o educație echilibrată, fără etichete pozitive care atrag dezamăgire pe termen lung
  • Să elimine total pedepsele înlocuindu-le cu consecințe echilibrate, sănătoase emoțional
  • Să recunoască și să elimine total abuzurile verbale și emoționale din viața copiilor
  • Să aplice practic Educația Pozițiva în viața de zi cu zi

   Deși metoda de predare Shakespeare School folosește elemente de creștere a mentalității de învingător, suntem conștienți că educația oricarui copil este o muncă de echipă, părinți, profesori și psihologi, cu obiectiv comun: copii fericiți, care au succes.

   Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completați formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

   Ne vedem, miercuri 11 mai, ora 19.00, la Hotel Phoenicia București, la evenimentul de parenting cu participare GRATUITĂ „Educația pozitivă și Teoria Inteligențelor Multiple”.

Vrei sa comentezi?