Eveniment gratuit parenting_Shakespeare School

   Cum îmi determin copilul să își facă temele și să învețe? Este nevoie să îi ofer ceva în schimb? Oare ce l-ar motiva și mai ales pentru cât timp? Sunt întrebări pe care oricare părinte, preocupat de evoluția și educația copilului său, și le pune la un moment dat.

   Răspunsul este relativ simplu: la fel ca în cazul adulților, în afară de bani și alte bunuri materiale pe care și le-ar putea dori, orice copil are nevoie de apreciere și de incurajare permanentă –  pentru a învața, pentru a se dezvolta, pentru a-și crea un mod independent de gândire dar mai ales pentru a-și fundamenta poziția în societate, pornind de la cele mai fragede vârste.

   Succesul nu este întâmplător, el se construiește pas cu pas, încă de când se naște copilul!

   Este deja evident pentru tot mai mulți părinți că educația, atât acasă cât și la școală se construiește cu ajutorul psihologiei aplicate.

   Provocarea se naște din faptul că nici părinții, nici profesorii nu și-au format abilități în acest sens. Astfel psihologia pozitivă (a nu se confunda cu gândirea pozitivă), dezvoltată cu precadere în ultimii 20 de ani, ne arată cum să dezvoltăm acele comportamente ale copiilor care să îi ajute să aibă o viață de calitate.

   Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să descoperiți acest instrument puternic  de parenting, cu aplicații practice în viața de zi cu zi.

   Vom afla împreună mai multe detalii, în cadrul evenimentului cu participare GRATUITĂ „Cum să ne motivăm copiii să învețe – psihologia pozitivă, instrumentul de aur al parenting-ului”, Seminarul va avea loc miercuri, 7 septembrie, ora 18.30, la Phoenicia Grand Hotel, sala București (Bulevardul Aerogării 87, București).

   Speakeri:

  • Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School, certificat CELTA

   Evenimentul are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educație parentală care să îi ajute pe părinți să își crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulți fericiți și de succes.

   Ce învață părinții prezenți la eveniment:

  • Cum să fructifice psihologia pozitivă în viața de părinte;
  • Vor afla informații despre aceasta abordare nouă din psihologie.
  • Cum să aplice în viața copiilor lucruri care îi ajută să crească emoțional și psihologic;
  • Cum să-și găsească ei înșiși echilibrul personal;
  • Cum să dezvolte o relația sănătoasă din punct de vedere emoțional cu copilul;

   Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completați formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

   Conferința „Cum să ne motivăm copiii să învețe – psihologia pozitivă, instrumentul de aur al parenting-ului” face parte din seria evenimentelor Clubului Bright Parents, organizate de Shakespeare School.

Vrei sa comentezi?