Munca de acasă se caută din ce în ce mai mult. Adevărul e că dacă optezi pentru un astfel de job, te poți bucura de ceva avantaje. Poți sta cât vrei de mult în pijamale, economisești bani de benzină, plus că nu mai trebuie să te prefaci că îți place de colegul sau colega de la muncă. 🙂

   O grămadă de companii gen Xerox, Philips sau Disney Store oferă oportunitatea angajaților de a lucra de acasă. Cele mai multe job-uri de genul ăsta sunt în domeniul serviciilor pentru clienți.

   Te-ai gândit însă că și un prof, poate face asta? Qkids caută studenți, profesori sau mămici casnice pentru a lucra part-time, de acasă.

   Asta înseamnă să te alături miilor de oameni din Canada și Statele Unite care predau engleză copiilor vorbitori de limbă chineză fix din vârful patului.

   O lecție durează 30 de minute iar salariul este de 16-20$ pe oră. Asta înseamnă că poți câștiga 8-10 dolari pentru fiecare lecție predată.

   Nu trebuie să vorbești chineză, însă este obligatoriu să te descurci în mod fluent în engleză. Toate materialele de care ai nevoie pentru a preda îți vor fi puse la dispoziție și vei avea parte și de un training plătit.

   Pentru mai multe detalii te invităm să accesezi site-ul Qkids.

Vrei sa comentezi?