Tinerii care vor să învețe pilotaj sau parașutism se pot înscrie la cursurile gratuite organizate de Aeroclubul României.

afis_cursuri_2016

   Înscrierile se fac în perioada 11 ianuarie – 5 februarie 2016 la Aeroclubul României în vederea obținerii licențelor de parașutist, pilot planor, pilot avion și pilot aeronave ultraușoare motorizate.

   Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani vor putea beneficia de cursuri gratuite pentru parașutism, planorism și aeronave ultraușoare motorizate, în limita locurilor disponibile în fiecare unitate teritorială în parte.

   Pregătirea în vederea obținerii licenței de pilot de avion PPL(A) se va efectua numai contra cost.

   Cursurile vor fi organizate în două module, unul teoretic și unul practic, de zbor. Cel teoretic va avea loc în perioada februarie – aprilie, seara și în zilele de sfărșit de săptămână, funcție de disponibilitatea lectorilor și a cursanților și va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui și criteriu de selecție pentru ocuparea locurilor subvenționate. Modulul de pregătire practică va începe de la sfărșitul lunii aprilile.

   Mai multe informații, inclusiv referitoare la locațiile unde se efectuează înscrierile, vor putea fi găsite la Aerocluburile Teritoriale, pe site-ul Aeroclubului României, www.aeroclubulromaniei.ro și la www.facebook.com/Aeroclubul.Romaniei.

   Pentru Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” București – Aerodrom Clinceni, înscrierile se vor face la Sediul Central al Aeroclubului României din bld. Lascăr Catargiu 54, după următorul program: L-J 8.00-16.30, V 8.00-14.00, S-D 10.00-14.00.

   Numărul de telefon de contact pentru București este 0732 015 037.

Vrei sa comentezi?