S-a dus vremea în care ziua de naștere a copilului presupunea un tort și o jucărie de pluș. Acum e ca la Facebook. Dacă n-ai jocuri, concursuri, baloane, spectacol de magie sau face-painting, NU EXIȘTI!

   Bun! Pe asta am stabilit-o!

   Ce faci însă dacă ești părinte, vine momentul cu pricina, nu ești în cea mai bună formă și oricât te-ai strădui nu poți să le faci față picilor? Recunoaște, ți s-a întâmplat măcar o dată. 🙂 

   Nu dispera, te ajută cei de la https://dizemanepe.ro/.

   După lupte seculare, am reușit în sfârșit să găsesc site-ul ăsta unde treaba e foarte roz pare-se.

   Elsa, Batman, Scooby Doo sau Spiderman sunt gata să anime petrecerea sărbătoritului. Iar dacă vrei să-ți faci copilul și mai fericit, planifică petrecerea cu minim două săptămâni în avans și o să ai și un fotograf profesionist, absolut gratis! Say cheese! 🙂

   Și tot din seria “cum să ai distracția asigurată”, micuțul tău va fi cu siguranță încântat de un spectacol interactiv de magie și iluzionism! De neratat, bineînțeles!

   Toată povestea te costă începând de la 130 de lei în funcție de cât de cool vrei să fie party-ul. Iar în perioada asta ai și un super discount de 20% la a doua petrecere cu gașca DiZeMaNePe.

   Acum ca să-ți ating și corazonul, oamenii ăștia petrec dar fac și #FapteBune. Adică 10% din câstig se duce către acțiuni cartiabile. Mai multe detalii găsești aici!

   An-tan-te…DiZeMaNePe!

 

Vrei sa comentezi?