Pe lângă facilitățile pe care le oferă cel mai mare parc de distracții din țară – tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile copiilor, plaja cu nisip auriu, piscina cu valuri, nesfârșitul Lazy River alături de Splash Attack –  Divertiland Water Park face în fiecare zi de vineri un CADOU tuturor celor prezenți. Alături de partenerii implicați, vizitatorii au posibilitatea de a explora și învăța lucruri noi participând la workshop-urile gratuite și distrându-se din plin.

   Vinerea aceasta, 23 Iunie, intre 15:00 si 17:00 GrittyHub vine să-i învețe pe copii (și nu numai) cum apa poate fi uimitoare, nu doar când ne zbenguim în piscină, demonstrând câte experimente se pot face cu ea.

    „GrittyHub și-a propus să devină clubul copiilor cu pasiuni pe bune! Obiectivul nostru central este antrenamentul psihologic inteligent și inovativ al caracterului la copii și părinții acestora. Cu copiii antrenăm abilitățile de caracter prin jocuri explozive și experimente captivante cu traineri care folosesc comunicarea ecologică și viziune caracterială. Cu adulții dezlegăm un puzzle în urma căruia, aplicând principiile de dezvoltare a minții, vor avea relații sănătoase și înfloritoare cu copiii lor. Vara aceasta ne conectăm împreună în Tabere Urbane, Ateliere de Weekend, Mini-knowledge și Evenimente de educație avangardistă. În această vineri vă invităm la Divertiland să vă provocăm la experimente distractive, dar și pline de wow în care vedeta principală e APA!” (Liliana Hadji – Consilier psihologic, Trainer, doctor în Cinematografie și Media, Co-fondator Gritty Education)

   Clasat în top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment în aer liber, oferind bucureștenilor (și nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș. Dotările de nivel internațional includ 22 tobogane, piscină cu valuri, singurul Lazy River din țară, plajă cu nisip, piscină olimpică și 9 restaurante. Zeci de instructori profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot și chiar padboll. La Divertiland, aflat la ieșirea din cartierul Militari, se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât și cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziție de parc, precum și cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland. Este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 si 20:00.

Vrei sa comentezi?