RUNFEST Baneasa_incalzire_foto Marius Furceanu

Foto: Marius Furceanu

   Ediția a 4-a a crosului din pădurea Băneasa vine cu noutăți și cu multe surprize pentru pasionații de mișcare. Toți concurenții, indiferent de nivelul de pregătire, mari sau mici, vor avea ocazia să se bucure de alergare și distracție în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi la evenimentul din 28 august 2016, care se va desfășura din acest an sub o nouă etichetă: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon.

   Programat să aibă loc la sfârșitul călduroasei luni Gustar, așa cum mai este cunoscută în popor, concursul de alergare va oferi o adevărată oază de relaxare tuturor amatorilor de distracție prin sport. Pentru Bucharest FOX TRAIL Half Marathon echipa MPG a pregătit o atmosferă antrenantă și variante multiple de traseu, astfel încât să dea ocazia cât mai multor categorii de public să beneficieze de frumusețea alergării în mijlocul naturii. Competiția va avea patru trasee pe care participanții vor putea concura după cum urmează: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

   Copiii care vor lua parte la cursele speciale sub denumirea KIDS RACES se vor bucura de înscrieri gratuite în limita a 250 de locuri, iar validarea se va face în ordinea înregistrării după regula “primul venit, primul servit”. Înscrierea la KIDS RACES presupune crearea gratuită a unui cont de membru RUNFEST – www.runfest.ro – pentru fiecare copil, pe baza unei adrese individuale de e-mail – click aici – și înregistrarea în eveniment prin rezervarea unui loc într-una dintre cursele disponibile.

    Pe traseele crosului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon se vor desfășura în total 32 de curse de alergare mult apreciate de sportivii amatori, acestea reușind să îmbine în mod inspirat liniile lungi și late din inima pădurii Băneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, iar fiecare iubitor de mișcare va avea ocazia să trăiască experiența unui adevărat cros.

   Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului Bucharest FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Totodată, amatorii de alergare beneficiază de taxă minimă de participare, de 65 de lei, valabilă până în 10 iulie.

Vrei sa comentezi?