KIDS RACES_RUNFEST Cernica_traseu 1

Foto: RUNFEST, Marius Furceanu, Dragos Ticu si Tudor Panait

   Pasiunea pentru mișcare în aer liber se manifestă cel mai bine în natură! Pe 17 aprilie, la Cernica, toți amatorii de mișcare sunt invitați la RACE to NATURE Trail & Family Run, primul eveniment din acest an din seria de crosuri RUNFEST.

   La cea de a II-a ediție a evenimentului RUNFEST din primăvară, participanții au ocazia să se bucure de libertatea de a cutreiera potecile pădurii Cernica, pe malul lacului, într-o zonă deosebit de frumoasă din apropierea Capitalei, și au de ales între 6 curse de alergare. În funcție de nivelul de pregătire și categoria de vârstă, adulții și juniorii au la dispoziție următoarele trasee:  4 km, 6 km, 10,5 km și 21 km. Și cum exemplul pentru alegerea unui stil de viață sănătos trebuie oferit celor mici cât mai devreme, pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani sunt valabile 350 de locuri gratuite la KIDS RACES RUNFEST, pe trasee de 1 și 2 kilometri, special pregătite pentru ei în parcul Cernica.

   Atât adulții, cât și copiii se vor putea bucura de pachete de concurs atractive, ce includ tricoul evenimentului, voucher cu un discount special la Running Warehouse Europe, medalie de Finisher, o porție de paste Barilla după curse, dar și alte produse și servicii oferite la eveniment. Pentru podiumuri sunt asigurate premii în bani, dar și diferite oferte de la sponsorii și partenerii concursului, printre care se numără vouchere cu acces gratuit de o lună în cluburile World Class România, pachete GoldNutrition, vouchere valorice Nomasvello, pachete cu produse de la Isostar, precum și diplome și medalii.

   Tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați un loc în competiție prin înscrierea pe www.runfest.ro, iar până duminică, 3 aprilie, este valabil un preț redus de 65 de lei. Platforma de alergare RUNFEST, relansată în 2016, vă facilitează accesul la informații și înscrieri, cu pagini personale gratuite și multiple funcțiuni, clasamente și statistici pentru a urmări performanțele de la un concurs la altul. Și, cel mai important, toată lumea va avea acces la competiții variate, cu format unic, ce le vor oferi porții bune de Sportainment!

   Înscrierile se închid pe 13 aprilie, așadar vă recomandăm să vă grăbiți și să vă rezervați online locul la start.

Vrei sa comentezi?