riuf-timisoara-2016

   Ajuns la cea de-a 19-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această toamnă cu trei ediții în care își va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc în Timișoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

   Peste 15 de universități din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această toamnă

   Peste 40 de expozanți din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, Franta, SUA sau Germania sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente mai mult de 15 de universități din Marea Britanie precum: University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la târg se numără și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane în Coventry și Londra.

   Coventry University este plasată pe locul 15 in topul celor mai bune universități din Marea Britanie, actualizat de ziarul “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorită facilităților in-campus și off-campus universitatea a caștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri în care poți găsi, așa cum arată statisticile, cei mai mulți români.

   Caștigă o excursie de 4 zile la Coventry University și Londra pentru doua persoane!

   Reprezentanții universității din Coventry au pregătit pentru tine un concurs în urma căruia poți câștiga o excursie de 4 zile, la Coventry University și Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesați șansa de a câștiga:

  1. Te inscrii la RIUF Timișoara (6 octombrie)
  2. Distribui pe pagina personală regulamentul concursului, disponibil pe pagina de facebook RIUF-The Romanian University Fair, folosind #RIUFtoCoventry. Te asiguri că postarea și profilul de facebook este public.
  3. Participi la RIUF Timișoara, pe 6 octombrie, la Hotel Continental și discuți cu reprezentanții Coventry University.

   Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 17 octombrie pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook RIUF.

   Vino la RIUF să afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei.  Înregistreaza-te pe www.riuf.ro și vino în Timișoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

Vrei sa comentezi?