Copil Edulier

   Deși copiii se bucură mai mult decât noi, adulții, de zilele de sărbătoare, pentru cei 150 de copii din Corbeanca Paștele nu înseamnă daruri de la Iepuraș, cozonaci sau ouă roșii. Sărbătoare, pentru ei, este atunci când primesc o hăinuță, chiar dacă nu este nouă, sau când au pe masă o mâncare caldă, pe lângă colțul tare de pâine cu care sunt obișnuiți zi de zi.

   Prin campania #sădăruimcopilăria, bazată 100% pe voluntariat, Asociația Edulier îi îndeamnă pe toți cei care vor să facă o faptă bună să aducă sărbătoarea în casele acestor copii, ajutându-i cu mâncare, dulciuri, fructe, hainuțe, încălțăminte, detergenți jucării.

   Cu numai 50 de lei putem dărui copilăria și bucuria sărbătorii de Paște pentru un copilaș. Sumele sau obiectele donate vor umple punguțele cu daruri, care vor ajunge la cei mici împreună cu Iepurașul de Paște.

Afis Paste

   Cei care vor să se alăture campaniei, pot contacta echipa Edulier în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, la telefon: 0758 933 341 sau la email: edulier.corbeanca@gmail.com.

   Campania #sădăruimcopilaria este susținută de jurnalistele Eli Roman, Realitatea TV și Monica Rădulescu, Digi 24, care sprijină toate ințiativele Asociației Edulier.

   Mai multe detalii despre campanie găsiti pe  www.edulier.ro sau pe pagina de Facebook Edulier, în secțiunea Events.

Vrei sa comentezi?