decanul-facultatii-de-medicina-generala-din-iasi-pus-sub-control-judiciar-pentru-luare-de-mita
   Decanul Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF Iași, Doina Azoicăi, a fost pus sub control judiciar, pentru luare de mită, informează un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

   Alături de Doina Azoicăi, au fost puși sub control judiciar și doi străini – un marocan și un palestinian, pentru dare de mită.

   Decanul Facultății de Medicină, Doina Azoicăi, a luat drept șpagă de cetățeanul marocan Haizoun el Houssaine, prin intermediul unei persoane cu dublă cetățenie – română și palestiniană – Agha Romeen, o tavă placată cu argint și un ceainic, pentru că a acceptat înscrierea fiului marocanului.

   ”În ziua de 22 noiembrie 2014, prin intermediul lui Agha Romeen și al altor persoane, inculpata Azoicai Doina a primit de la inculpatul Haizaoun El Houssine, o tavă placata cu argint, potrivit inscripției existente pe aceasta și un ceainic (posibil tot din argint), drept răsplată pentru faptul că, anterior, acceptase, în exercitarea atribuțiilor ce îi reveneau, în calitate de decan al Facultății de Medicină Generală Iași, înscrierea, în cadrul acestei instituții, a fiului inculpatului Haizoun El Houssine. Inculpaților Azoicai Doina, Haizoun El Houssine și Agha Romeen li s-au adus la cunoștință calitățile procesuale și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, arată DNA.

Vrei sa comentezi?