defilare-cu-robe-si-toci

   Facultatea de Psihologie și Științele Educației  (FPSE) vă invită la un eveniment deosebit  cu o înaltă încărcătură emoțională specială pentru toți participanții: defilarea absolvenților.

   Luni, 8 iunie 2015, studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației vor trece prin experiența de neuitat a absolvirii celor trei ani de studii de licență ce au reprezentat o călătorie dinamică, plină de în experiențe de învățare semnificative.

   Evenimentul debutează cu festivitatea comună a absolvenților celor patru programe de studii universitare de licență (psihologie, pedagogie, psihopedagogie specială și pedagogia învățămîntului preșcolar și primar). Ceremonia se va desfășura între orele 9:30-11:30, în Aula Magna a Facultății de Drept (Bd. M. Kogălniceanu 36 -46).

  Între orele 11:30 – 13:00 se va desfășura, în premieră pentru facultatea noastră, dar și pentru învățământul superior bucureștean,  marșul absolvenților, organizat pe traseul cuprins între Rectorat (Palatul Facultății de Drept) și sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri, nr. 90). Defilarea va evidenția bucuria absolvirii, energia și spiritul promovate în facultate, încercând să transmită mesajul că tinerii educați sunt gata să contribuie la dezvoltarea economică și socială. Destinația finală va fi chiar sediul FPSE, unde absolvenții fiecărui program de licență se vor bucura de aceste momente împreună cu profesorii, colegii și familiile lor.

Vrei sa comentezi?