tabere-shakespeare-school

   Studiile arată că pentru a atinge succesul contează, mai mult decât cunoștințele într-un domeniu, așa-zisele „soft skills”: abilitățile de comunicare, de relaționare, de lucru în echipă, de analiză și sinteză, etc.

   Dar cum le putem dezvolta? Pur și simplu ieșind din zona de confort și fiind deschiși pentru noi experiențe!

   Noua generație este prinsă în lumea tehnologiei, a telefoanelor, tabletelor și calculatoarelor care lasă prea puțin timp relaționării în viața reală. De aceea părinții trebuie să găsească noi metode inovative de dezvoltare personală pentru copiii: tabere internaționale de limba engleză în Anglia, Scoția, Irlanda sau SUA.

   O astfel de experiență are rolul de a-i scoate pe adolescenți din zona de confort și de-ai face să se dezvolte – să devină mai încrezători în forțele proprii, mai responsabili și să întrezărească noi perspective în educația lor.

    Iar toate astea vor veni de la sine, în timp ce participanții din tăbără își perfecționează limba engleză și se distrează în campusul unor universități sau colegii de top prin jocuri, concursuri, activități sportive, la karaoke, seri internaționale și petreceri sau vizitează cele mai atractive obiective turistice. Londra, Stonehenge, Dublin, San Fransico, Los Angeles, Edinburgh, sunt doar câteva dintre destinații.

Prieteni noi din toată lumea

tabara-shakespeare-school

   Taberele de vară în Marea Britanie, Irlanda sau SUA au un program care încurajează experiența multiculturală, adică se asigură că grupele de lucru și echipele sunt mixte, pentru ca fiecare să cunoască tineri din întreaga lume și să afle mai multe despre cultura lor.

   Iar cu toți acești tineri, participanții sunt “nevoiți” să comunice în limba engleză. Așa că, pe lângă cursurile interactive cu profesori nativi, ei vor vorbi în engleză de dimineață până seara!

Nu-i așa că sună grozav?

    În taberele de vară de limba engleză pot participa copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 9 si 20 de ani.

   Grupul român este însoțit de un profesor Shakespeare School și în tabără participanții sunt supravegheați permanent.

   Pe site-ul Shakespeare School, la secțiunea Tabere de vară, găsiți programele internaționale de limba engleză de anul acesta.

Vrei sa comentezi?