Carnavalul-Verii-Ziggy-si-Zaggy

Carnavalul Copiilor cu Ziggy și Zaggy continuă seria evenimentelor gratuite din cadrul campaniei “Engleză pentru Viața” prin care Asociația Shakespeare School pentru Educație își propune să încurajeze copiii și tinerii să învețe limba engleză.

La Carnaval copiii vor participa la activități amuzante și interactive în limba engleză și vor descoperi cât de distractivă poate fi învățarea limbii engleze.

Vedetele carnavalului vor fi Ziggy și Zaggy, personajele Shakespeare School atât de îndrăgite de copii din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” și din emisiunile-lecție de limba engleză de la radio Itsy Bitsy.

Ziggy este o veveriță isteață care știe limba engleză și îl învață și pe Zaggy, castorul ghiduș, prin jocuri, cântece și alte activități amuzante.

Carnavalul va fi organizat în două dintre cele trei sedii Shakespeare School, sediul Victoriei – Strada Tokio nr. 9 și sediul Moșilor – Strada Emil Racoviță nr.11.

Copiii sunt așteptați la carnaval începând cu ora 16:00 la ateliere ce vor dura o oră și jumătate. Pentru că locurile sunt limitate, părinții sunt rugați să rezerve un loc pentru copii la 0755 033 839 sau info@shakespeare-school.ro.

Vrei sa comentezi?