Iubim-viata_Uram-cancerul

Asociația Little People derulează în perioada 4-15 februarie campania ,,Donează cuvinte” cu scopul de a marca două zile importante: Ziua Mondială de Luptă Împotriva cancerului și Ziua Internațională de Luptă împotriva cancerului la copil.

În toată această perioada Asociația Little People se va adresa publicului larg solicitând solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de încurajare care mai apoi va fi făcut cunoscut tuturor pacienților care beneficiază de sprijinul asociației.

Pe parcursul derulării campaniei, membrii asociației vor desfășura activități în secțiile de oncopediatrie din Cluj-Napoca, Timișoara, București și Iasi, pe tema victoriei și speranței. De asemenea, vor avea întâlniri în spital cu tinerii supraviețuitori, membrii Clubului Temerarii:

6 februarie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii  ,,Sfânta Maria”, Iași

7 februarie, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Pediatrie  II, Cluj-Napoca

8 februarie, Spitalul de Urgență pentru Copii ,,Louis Turcanu”, Timișoara

12 februarie, Institul Oncologic ,,Prof. Dr. Alexandru Trestoreanu, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Marie Curie”, Institutul Clinic Fundeni, Pediatrie I și Pediatrie II

14 februarie, Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe  www.thelittlepeople.ro ,www.potisitu.ro și pe pagina de Facebook: Asociatia Little People.

Vrei sa comentezi?